YDÜ Hastanesi’nin Düzenlediği Kan Bağışı Kampanyasına Kaner Grup ve Yenicami Ağdelen Kulübü’nden Destek
Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nin, Thalassaemia Derneği Yararına Düzenlediği Kan Bağışı Kampanyası’na Çeşitli Kurum ve Kuruluşlar Destek Vermeye Devam Ediyor. 10 – 19 Haziran Tarihleri Arasında Sürecek 40. KKTC Uluslararası Fuarı ile Hayata Geçen Kampanyaya, Kaner Şirketler Grubu ve Yenicami Ağdelen Spor Kulübü Yetkilileri Destek Vererek Kan Bağışında Bulundu.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nin fuar alanındaki standında kan bağışında bulunan Yenicami Ağdelen Spor Kulübü Başkanı Kaan KANER, kulüp olarak kan bağışı kampanyasına desteklerinin, toplumda farkındalık yaratması ve sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesi yönünde bir mesaj niteliği taşımasını umduğunu belirtti.


Yönetim kurulu üyelerinden Serhat KOTAK ve teknik direktör Sedat DEVECİOĞLU ise konuşmalarında kulüp olarak böyle anlamlı ve yararlı bir bağış kampanyasına katılmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, verilen kanların ihtiyacı olan kişilere şifa olması dileklerinde bulundular.

Toplumdaki kan bağışı duyarlılığını artırmak, gönüllü kan bağışı bilincinin oluşmasına yardımcı olmak ve Thalassaemialı hastaların kan ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak amacıyla başlatılan kampanya kapsamında, gönüllü kan bağışçıları, 10 – 19 Haziran tarihleri arasında, 40. KKTC Uluslararası Fuarı’nda ve 24 Haziran – 3 Temmuz tarihleri arasında ise 38. Güzelyurt Portakal Festival’inde Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi tanıtım standlarında, Thalassaemia Derneği için kan bağışında bulunabilecekler.