Eski Milletvekillerinden Ersoy İNCE Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne Sevk Edildi


Yaklaşık 40 Gün Önce Beyin Kanaması Geçirerek Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne Kaldırılan Eski Milletvekili Ersoy İNCE, Beyin Kanaması ve Zatürre Teşhisine Bağlı Olarak Gördüğü Tedavi Sırasında Durumunun Ağır Seyretmesi Üzerine, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne Sevk Edildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, geçirdiği beyin kanamasına bağlı olarak daha önce yüksek tansiyon ve vücudunun sol tarafında felç gelişimi izlendiği bildirililen Ersoy İNCE, beyin kanaması ve zatürre ile ilgili Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde başlanmış tedavisi sırasında durumunun ağırlaşması üzerine, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesine sevk edildiği belirtildi. Ersoy İNCE’nin önceki gün ciddi zatürre ve oksijen eksikliği nedeni ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisine, Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı gözetiminde yatışı gerçekleştirildi.


Altı Anabilim Dalı Gözetiminde

Beyin kanaması nedeniyle kaldırıldığı Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü 40 günlük süre zarfında, akciğerlerinde enfeksiyon gelişimi gözlemlenmesi ve bu enfeksiyona bağlı başka sağlık problemlerinin de baş göstermesi üzerine Ersoy İNCE, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edilerek, başta Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Finn RASMUSSEN olmak üzere, Kardiyoloji, Dahiliye, Nöroloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon olmak üzere, altı farklı anabilim dalı tarafından tedavi altına altındı.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde oksijen desteği, antibiyotik tedavisi, solunum fizyoterapisi uygulaması ile birlikte gerekli diğer tedavileri devam eden Ersoy İNCE’nin genel durumu stabil olup, ciddiyetini korumaktadır.