39. Güzelyurt Portakal Festivali’nin Sağlık Sponsoru Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Oldu
Güzelyurt Belediyesi ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Arasında Bugün İmzalanan İşbirliği Anlaşması ile 39. Güzelyurt Portakal Festivali’nin Sağlık Sponsoru Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, bugün düzenlenen basın toplantısı ile gerçekleşen işbirliği protokolüne, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut ÖZÇINAR ve Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi İşletme Direktörü Özgü BAYRAKTAR'ın imza koyduğu bildirildi.

Protokol uyarınca, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi, 24 Haziran, 3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek 39. Güzelyurt Portakal Festivali süresince, 18:00 – 24:00 saatleri arasında festival alanında, ambulans hizmeti sağlarken, dileyen kişiler için tansiyon ve şeker ölçümü hizmetleri verecektir.


Ayrıca, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nin, 40. KKTC Uluslararası Fuarı ile Thalassaemia Derneği yararına başlatılmış olan Kan Bağışı Kampanyası da, 39. Güzelyurt Portakal Festivali süresince devam edecek, duyarlılık gösteren halktan kan bağışı kabul edilecektir.

Basın toplantısında söz alan Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut ÖZÇINAR ve Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi İşletme Direktörü Özgü Bayraktar, 39.'su gerçekleşecek olan Güzelyurt Portakal Festivali’nde işbirliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, halkı Thalassaemia Derneği yararına başlatılan ve festival süresince devam edecek olan kan bağışı kampanyasına katkıda bulunmaya davet etti.